Till vardags

Lunch

Mitt på dagen serverar vi lunch här på Gästis i Staffanstorp strax utanför Lund. Vi har öppet alla dagar och lunchen serveras mellan kl. 11.30-14.30. Till lunch kan man alltid välja mellan Veckans husman & lunch Á la carte. Vi serverar såväl klassiska skånska rätter som lite mer internationella och det finns alltid både vegetariska alternativ såväl som fiskrätter. Den som besöker oss i sällskap med barn kan känna sig lugna med att våra barnrätter brukar vara väldigt uppskattade och skulle ett barn önska något ur Á la carte-menyn så går det utmärkt att beställa en barnportion till halva ordinarie pris.

Brunch

Söndagsbrunch

Ett annat uppskattat koncept här på Gästis i Staffanstorp är vår Söndagsbrunch. Söndagsbrunchen serveras mellan kl. 11-13 och på menyn finns allt från färsk frukt till rökta korvar, våfflor, äggröra, yoghurt med müsli och ett stort utbud av bröd och smör. En lång brunch på en avkopplad söndagsförmiddag är den perfekta starten på dagen.

 

Evenemang och AW

After Work eller "etter jubb" som vi säger på ren & skär skånska har de senaste åren blivit ett starkt koncept här i Sverige, man tar med sig kollegorna, lossar på slipsknuten och kopplar av med en drink och lite goda tilltugg. Välkommen på AW till oss på fredagar mellan kl. 16-19.

Vi arrangerar också regelbundna evenemang med olika teman. Livemusik är ett återkommande inslag.

Vartm välkommen!

© 2024 Julbordlund.com. Alla rättigheter förbehållna.